Här är tanken att du ska hitta nyttiga länkar med information. Tips oss gärna.

  • Bästa elcykeln.nu.   En hemsida som guidar konsumenter till den bästa elcykeln. Vi sammanställer de senaste elcykel-testerna på marknaden samtidigt som vi skriver köp-guider och informativa artiklar om hur elcyklar fungerar och vad som är viktigt att tänka på inför ett köp. Med bakgrunden att elcyklar har växt explosionsartat sen elfordonspremien infördes hösten 2017 har det tillkommit ett flertal nya leverantörer på den svenska marknaden, det kan därmed vara svårt att veta vilka elcyklar som håller hög kvalité. Vårt mål är därmed att guida konsumenter till de bästa alternativen.
  • Laga fin cykel Din mobila cykelverkstad – Lagar och monterar på plats – bekvämt och enkelt för dig. Lund, Bjärred, Hjärup, Åkarp, Staffanstorp och Lomma.
  • Sympatiske Fredrik Bassman och hans f:a Malmö Cykelbud ! Nils W anlitade honom nyligen för transport av lägenhetsdörr till och från snickeri för slipning. Ett prisvärt, hållbart och miljövänligt transportalternativ, helt i Cykelfrämjandets anda! Hemsida: Malmö Cykelbud
      
  • Sveriges grönaste åkeri. Vi transporterar och flyttar med cykel och släp upp till 300kg/3m³ per lass. MOVEBYBiKE erbjuder miljövänliga, billiga och citysmarta transporter med cykel och vagn inom Malmö, Stockholm, Lund, Umeå, Uppsala och Göteborg.