Cykelfrämjandet söker Kansliadministratör

Som kansliadministratör har du huvudansvaret för Cykelfrämjandets medlemsservice, här ingår att sköta medlemsregistret och kommunicera med lokalkretsar, medlemmar samt ha hand om vår gemensamma mail och telefon.

Cykelfrämjandet är en liten och flexibel organisation som är mitt uppe i en stor förändringsprocess. Vi tror på cykelns positiva egenskaper som en verklig samhällsförändrare och med möjlighet att bidra till en hållbar framtid. Vi har som mål att göra Sverige till en verklig cykelnation. Organisationen arbetar lokalt och på riksnivå med att främja cykling för bättre miljö, hälsa och för att få en säker trafikmiljö i hela landet.

Arbetsuppgifter:

– Hjälpa till att utveckla och effektivisera organisationen, söka organisationsbidrag och andra projektbidrag på uppdrag av eller tillsammans med styrelsen och projektledare.

– Beställa och skicka ut foldrar, medlemsvärvningsmaterial och kontorsmaterial mm

– Förbereda och delta på styrelsemöten och vara länken mellan styrelse, kretsar, medlemmar och projekt.

– Ordna CFs årsmöte, kalla till och hålla i kanslimöten, ta fram och sammanställa utvärderingar från kretsar och årsmöte. Skriva utkast till verksamhetsberättelse.

– Ta fram offerter för olika uppdrag, boka hotell, resor och lokaler.

– Representera Cykelfrämjandet på olika tillställningar och möten.

– Eventuellt hjälpa till med ekonomisk redovisning om det finns kompetens och tid för detta.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker efter dig som tidigare har arbetat i kundtjänst, inom administration eller liknande. Du är en social, driven och samarbetsvillig person. Rollen passar dig som gillar att hålla ordning, har lätt för att ta egna initiativ och trivs med att arbeta administrativt i ett arbete med snabba förändringar.

Du bör ha god datorvana och en akademisk examen inom relevant område. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Fakta om tjänsten

Cykelfrämjandets personal sitter tillsammans i en ny lokal på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start så snart som möjligt. Resor och kvällsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Information och ansökan

Vi tar emot din ansökan löpande. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev, skicka ansökan till [email protected] Sista ansökningsdag är 7 augusti.

Om du har frågor är du välkommen att ställa dem från och med 1 augusti, ta kontakt med någon av följande:

Anna Asplind, projektledare för Frihet på cykel:

[email protected], Mobil: 0730-380062

………

Lars Strömgren, ordförande för Cykelfrämjandet:

[email protected] Mobil: 0736-554528

Varmt välkommen med din ansökan!