Instruktör sökes till cykelkurs i Uppsala


Cykelfrämjandets lokalkrets i Uppsala anordnar cykelkurser varje vår och höst. Cykelkurserna riktar sig till vuxna som inte kan cykla och är en väldigt uppskattad verksamhet av både instruktörer och deltagare Nu söker vi en ny huvudinstruktör till våra kurser.


Image

VILL DU BLI INSTRUKTÖR OCH LÄRA ANDRA ATT CYKLA?

I Cykelfrämjandet Uppsala bedriver vi uppskattad cykelutbildning för vuxna i Gottsunda. Vi är i ett ständigt behov av personer som vill engagera sig som instruktörer på våra cykelkurser så tveka inte att höra av dig till oss om du vill vara med och lära andra cykla! 

Anmäl dig till vår instruktörsutbildning som hålls den 2 april kl 11-15.

Kontakta projektledare Nicole Carpman: [email protected] 

om cykelfrämjandet

Cykelfrämjandet är en ideell förening som jobbar för en bättre, säkrare och mer attraktiv cykelmiljö. Vi har drygt 6 000 medlemmar som är organiserade i cirka 20 lokala kretsar runt om i Sverige. Vi ordnar aktiviteter och driver olika projekt med fokus på cykling. Målet med vårt politiska påverkansarbete är att skapa ett bättre Cykelsverige. I dagsläget är vi drygt 10 personer som jobbar på Cykelfrämjandets kansli och vi sitter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. 

Som medlem stödjer du oss i vårt arbete och får dessutom flera förmåner, bl.a. en bra olycksfallsförsäkring och tidningen Cykling. Vi behöver ena våra röster och ha en stark ekonomi för att kunna fortsätta förändra.

uppsalas verksamheter

Vi påverkar beslutsfattare för en cykelvänligare miljö i Uppsala med omnejd. Det kan exempelvis handla om att arbeta för fler och bättre cykelvägar, säkrare cykelparkeringar, se till att snöröjning fungerar, eller skapa blandade och täta stadsmiljöer med kortare avstånd eftersom det gör att fler väljer cykeln som transportmedel. Under sommarhalvåret har vi cykelutflykter och cykelkurser.

Följ Uppsalas arbete för en cykelvänligare miljö på Facebook och hemsidan.