Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Årsmöte Uppsala 2019

26 mars, 18:00 - 20:30

INBJUDAN TILL FÖRENINGENS ÅRSMÖTE

Tid: Tisdagen den 26 mars 2019 klockan 18.00-20:30

Plats: Biotopia, Vasagatan 4 (Vasaparken), Uppsala

Motioner och förslag som fordrar beslut på årsmötet skall vara föreningen skriftligen tillhanda senast en vecka före årsmötet, dvs. 19 mars 2019. Skickas till Björn Engström, Stigbergsplan 3, 75242 Uppsala eller e-post: [email protected] Valberedningen kontaktas genom att ringa Per Häggblom tfn 070 546 01 44.

Verksamhetsberättelsen, verksamhetsplanen och ekonomiska redovisningen delas ut vid årsmötet. Före själva årsmötesförhandlingarna kommer Daniel Fritz, kommunens cykelsamordnare, och hans kollega Ellinor Wik att berätta om vad kommunen har gjort, håller på att göra och planera att göra för att göra Uppsala till Sveriges bästa cykelstad.

Sedan blir det en stunds mingel då föreningen bjuder på kaffe och hembakade muffins.

Vi önskar alla medlemmar välkomna till årsmötet och hoppas på ett stort deltagande och att vi diskuterar föreningens framtid.

REKRYTERING

Cykelfrämjandet i Uppsala behöver fler personer i styrelsen. Så ni som vill arbeta med viktiga men även roliga delar av vår verksamhet hör av er till oss. Det behövs bra idéer och folk som verkställer dessa. Framför allt behöver vi några som vill anordna cykelturer,  jobba med eller kommunikation, aktioner/aktiviteter, utformning/framkomlighet. Vi vill ge dig ett oavlönat uppdrag med full anställnings-säkerhet hela livet eller åtminstone så länge du känner tillfredsställelse med detta eminenta uppdrag.

Styrelsen

Detaljer

Datum:
26 mars
Tid:
18:00 - 20:30
Evenemang Kategori:

Plats

Biotopia, Vasagatan 4, Uppsala
Vasagatan 4
Uppsala,
Top