Cykelfrämjandet söker senior expert till diverse projekt

 

Arbetsbeskrivning

Som senior expert kommer du, i dialog med Cykelfrämjandets styrelse och projektledare, att vara expertstöd och rådgivare inom områden som PR, opinionsbildning, projektledning och trafikplanering. Du har ansvar för att bistå de olika projekten samt vara drivande i uppstarten av nya projekt.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med erfarenhet av att ha drivit och genomfört större projekt, samt arbetat inom PR, opinionsbildning och trafikplanering. Du är en lyhörd ledare som tar egna initiativ och har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och kan lyssna.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska och gärna även tyska. För att lyckas i rollen ser vi att du har god kännedom om projektledning och är nyfiken på att finna nya kreativa lösningar för projektets utveckling och fortlevnad.

 

Fakta om tjänsten och Cykelfrämjandet

Cykelfrämjandets personal sitter tillsammans i en ny lokal på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten är en ettårig visstidsanställning som omfattar omkring halvtid med möjlighet till förlängning. Kväll, helgarbete och resor kan förekomma. Start önskas så snart som möjligt, helst mars 2018, eller enligt överenskommelse.

Cykelfrämjandet har som mål att göra Sverige till en verklig cykelnation. Organisationen arbetar lokalt och på riksnivå med att främja cykling för bättre miljö, hälsa och för att få en säker trafikmiljö i hela landet. Vill du vara med och utveckla Sveriges främsta cykelorganisation? Sök jobbet som senior expert! Vi söker dig som vill vara med och förändra situationen för Sveriges cyklister och ta Cykelfrämjandet närmare sin vision.

Cykelfrämjandet är mitt uppe i en stor förändringsprocess samtidigt som cykelns popularitet stigit i höjden de senaste åren. Vi tror på cykelns positiva egenskaper som en verklig samhällsförändrare och med möjlighet att bidra till en hållbar framtid.

Information och ansökan

Vi tar emot ansökningar löpande. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev, skicka ansökan till [email protected] Sista ansökningsdag är 2018-03-09.

Om du har frågor är du välkommen att ta kontakt med någon av följande:

Laila Wold, Kanslichef Cykelfrämjandet:

[email protected]

Arijana Marjanovic, vice ordförande för Cykelfrämjandet

[email protected]

Lars Strömgren, ordförande för Cykelfrämjandet:

[email protected] Mobil: 0736-554528

Varmt välkommen med din ansökan!