Cykelfrämjandet söker cykelintresserad student till kursverksamheten

Image

Gillar du att cykla? Är du en pedagogisk person som tycker om att ha med människor att göra? Gillar du att leda och instruera andra?

Cykelfrämjandet  söker en student som kan hoppa in som ledare för våra cykelkurser för vuxna nybörjare i Rinkeby och Sundbyberg under eftermiddag/kvällstid.

Vår kursverksamhet Frihet på Cykel har cykelkurser i bland annat Stockholm, Malmö och Göteborg för vuxna som riktar sig till vuxna och ungdomar över 13 år som inte kan cykla, eller har begränsade erfarenheter.

Utpver praktiska övningar innehåller cykelkurserna, som är 6x2h, även teori om både cykeln och trafikregler. Utbildning får du av oss.

Arbetsort: Stockholm (Rinkeby och Sundbyberg).

Mejla oss några rader om dig själv och varför du tänker att du är rätt person för jobbet. 

Kontaktperson
Milla Eronen
[email protected]


om Cykelfrämjandet

Cykelfrämjandet är en idéburen ideell organisation. Vi tror på cykelns positiva egenskaper som en verklig samhällsförändrare och möjlighet att bidra till en hållbar framtid. Vi har som mål att göra Sverige till en ledande cykelnation där alla kan ta sig fram på ett framkomligt, säkert och attraktivt sätt. Organisationen arbetar lokalt och på riksnivå med att främja miljö, folkhälsa och ett inkluderande samhälle.

Tillträde:

Snarast eller enligt överenskommelse.

Lön:

Enligt överenskommelse.