Sommarens Cykelturistvecka går i nordöstra Skåne med startplats och evenemangsområde i Kristianstad.  Vi har mycket kvar att planera innan vi kan släppa hela programmet men redan nu har vi hittat mängder av intressanta, vackra, goda och unika upplevelser. Wanås konst, Absolut Home, Havsdrakarnas hus, världsarvet vattenriket, Charlies bryggeri, Minas chokladstudio,sotnosens korv och gårdsodlad fisk.

Läs mer på cykelturistveckans hemsida och registrera dig för nyhetsbrevet så att du kan följa med i uppdateringarna som sker under vintern. 

Redan nu kan du köpa ditt deltagarbevis och boka boendet så att du kan bo där du önskar. Vårt stora medlemsboende med extra mycket gemenskap kommer vara på Önnestads folkhögskola utanför Kristianstad. Vi har 80 platser med vandrarhemsstandard och frukost. Det tar 6 minuter med tåget till Tivoliparken där ctv har sin bas under veckan. Cykeln kan du förvara i vår bevakade parkering i parken. Läs mer om Önnestad och boka plats.

Program:

Måndag 5 augusti kl. 17:00-22:00
Invigning av Cykelturistveckan 2019. Utdelning av startkit med t-shirt, ruttmaterial, presenter och information från lunch och under tisdag morgon.

Tisdag 6 augusti 
Sträckor: ca 30km, ca 60 km, ca 90 km

Tisdag 7 augusti
Sträckor: ca 30km, ca 60 km, ca 90 km

Onsdag 7 augusti
Sträckor: ca 30km, ca 60 km, ca 90 km

Torsdag 8 augusti
Sträckor: ca 30km, ca 60 km, ca 90 km
Livemusik i Tivoliparken.

Fredag 9 augusti
Sträckor: ca 30km, ca 60 km, ca 90 km

Lördag 10 augusti
Lördagen eller torsdagen kommer att ha ett annorlunda program än de övriga dagarna. Exakt hur det kommer att se ut är inte klart men tanken är att det skall vara en variant på picknickdagen. 

 

 

Programmet uppdateras löpande.

 

Kontaktuppgifter:

Ansvarig projektledare

Erik Svedin

[email protected]

07907-85837