Medlemsförmåner

medlemsformaner-kasseDet lönar sig att bli medlem! Först och främst kan vi tack vare ditt stöd göra mer för att göra Sverige till en riktig cykelnation. Fler medlemmar betyder en starkare röst och större medel för oss att kunna påverka, opinionsbilda, driva projekt och aktivt jobba med cykelfrågor. Men förutom det får du en hel del mer när du blir medlem.

AKTIVITETER, VÄNNER OCH NÄTVERK

Vi ordnar utfärder, aktiviteter och har arbetsgrupper för politisk påverkan. Varje år arrangerar vi den uppskattade CykelTuristVeckan – CTV. 2017 arrangeras den i Halmstad. Som medlem i Cykelfrämjandet har du lägre deltagaravgift. Läs mer på CTV-sidan.

TIDNINGEN CYKLING

Du får den fyra gånger om året. Laddad med cykling!

MEDLEMSRABATTER

Du får tillgång till rabatter på vandrarhem, i lokala cykelbutiker, på hotell, på cykelkartor i vår webbshop och på cykeltillbehör. Dessutom får du:

  • 500kr rabatt för cykelresa till Georgien 13/5 och 9/9 med Mikael Karlmark resebyrå.
  • 5 % rabatt på resor till Moseldalen och Alsace med Queen Travel. Läs mer på queentravel.com
  • 10% rabatt på alla cykelresor från Bikeurope som bokas under 2016. Gäller grundpriset och kan inte kombineras med andra rabatter. Läs mer på bikeurope.se

CYKELOLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

Du får ersättning för personskador, tand- och läkar- kostnader, glasögon och kläder. Ingen självrisk. Här hittar du mer information om hur det går till, samt försäkringens villkor.