Unikt tillfälle att jobba för mer cykling

Vill du bidra till en bättre värld? Varför inte börja med att bli medlem i Cykelfrämjandet – om du inte redan är det – och hjälpa oss i montern på Cykelmässan 16-18 mars? Två pass ger gratis inträde!

Ålrajt, världen kanske inte blir så påtagligt mycket bättre av att du står i vår monter några timmar. Men som medlem gör du definitivt skillnad. Ju fler vi är desto bättre kan vi arbeta för att på olika sätt driva utvecklingen av cyklingen.

Vi gör två olika aktiviteter under Svenska Cykelmässan där du, medlem eller blivande medlem, är välkommen att hjälpa till. Utöver montern arrangerar vi också barnaktiviteter.

Montern

I Cykelfrämjandets monter delar vi ut tidningar, svarar på frågor om Cykelfrämjandet och våra verksamheter (exempelvis cykelkurser), samt erbjuder medlemskap i Cykelfrämjandet till de som är intresserade. Vi hoppas kunna visa en video från Frihet på cykels verksamhet.

Barnaktiviteten

Om du vill vara med och inspirera barn till att cykla är det här platsen för dig. Du ansvarar för pyssel-aktiviteten – designa en cykel. Informera om hur vi beter oss i trafiken och hjälpa barnen att prova en liten cykelbana med trafikskyltar. Det kommer vara trehjuliga fordon för att vara på den säkra sidan.

Kontakta Hans Stoops för mer information: [email protected]