CF:s ordförande belönad med pris

larspris

En glad Lars Strömgren efter prisutdelningen på torsdagen.

Cykelfrämjandets ordförande Lars Strömgren vann Stora kommunikatörspriset 2016 i kategorin Bästa kommunikativa ledarskap.

– Det här är ett pris till alla oss som kämpar för att göra Sverige till en verklig cykelnation. Det är också ett kvitto på att cyklingen inte är en tillfällig trend och att den kommer att spela en avgörande roll i framtidens hållbara samhällen, säger Lars Strömgren.

Kategorin Bästa kommunikativa ledarskap belönar “en person med briljant kommunikativ förmåga och som använder kommunikation som ett tydligt styrmedel för att leda en organisation, ett företag eller en grupp mot framgång”, skriver Sveriges kommunikatörer om priset.

– Cykelfrämjandet har blivit en av de viktigaste rösterna för cykling i samhällsdebatten. I dag är vi en självklar referens för politiker, samhällsbyggare och journalister.


Stora kommunikatörspriset

Sveriges kommunikatörer har haft ett pris för god kommunikation sedan 1991. Stora kommunikatörspriset delas ut i fem kategorier och går till personer och organisationer som gjort stora insatser inom kommunikation det senaste året