Vill du känna glädjen av att lära andra att cykla?

– Bli cykelinstruktör!

Under 2018 kommer vi anordna ett antal instruktörsutbildningar. Behovet av instruktörer för våra cykelkurser är stort just nu då vi har många på kö till cykelkurserna. Anmäl dig till en rolig workshop och utbildning redan idag!

Som instruktör kan du välja mellan att vara huvudledare och då ansvara för en kurs, eller hjälpledare då du visar deltagarna vår metod för cykling, peppar och hjälper till med praktiska saker. Du kan välja att engagera dig precis så mycket eller lite som passar dig. Våra cykelkurser löper över 3 veckor, två gånger i veckan à 2 timmar varje gång. Bäst är förstås om du kan vara med under en hel kurs, men kan du bara komma ett par gånger är även det bra.

Finns det inga utbildningar planerade i ditt närområde kanske du är sugen på att ta med dig kretsen och åka på en kurs i en annan del av landet.

Lista över instruktörsutbildningar hösten 2018:

Nya datum kommer snart!

 

 

 

Som instruktör kan du engagera dig i någon av våra befintliga kurser som hålls i MalmöNorrköpingUppsalaVarbergJönköping, Upplands BroSundbybergBagarmossenFarstaJärfällaAkallaSolnaLidingö, Sollentuna, Nacka, Rinkeby och Tyresö.

Under hösten 2017 kommer vi även starta kurser i Skärholmen och Falköping

cyklingskursmanual

Här kan du ladda ner vår Cyklingskursmanual, som fungerar som en handbok med metod, råd och tips om hur du går tillväga när du vill starta en kurs eller hjälpa till på en kurs som assisterande cykelinstruktör. Kontakta oss så kopplar vi ihop dig med någon av våra erfarna instruktörer!

Vill du du veta mer om våra instruktörsutbildningar eller hur det är att vara cykelinstruktör? Mejla oss!
kansli@cykelframjandet.se