Hösten rullar igång

Hej cykelvänner! Så har hösten rullat igång! Och även om vi går mot mörkare och kallare tider finns det fortfarande många skäl att cykla!

img_20160906_193323Med höstens intåg så rullar också mycket av kretsens verksamhet igång. I tisdags kväll medverkade Cykelfrämjandet Östergötland vid den ceremoni som Norrköpings kommun bjudit in till vid undertecknandet av de gemensamma värdegrunderna mellan kommunen och det civila samhället, vilket Cykelfrämjandet är en del av. Läs mer på Norrköpings kommuns hemsida: http://www.norrkoping.se/organisation/samverkan/civila-samhallet-kommunen/

img_20160909_081409I går kväll (läs tordag) föreläste Magnus för Östra Eneby/Haga Scoutkår om cykelsäkerhet, cykling och förberedelser inför en ”cykelhajk”. Att använda cykeln för transport under upptäckandet av närområdets många pärlor är ju bara en av många anledningar till att cykla. I början av sommaren bjöd ju dessutom Cykelfrämjandet Östergötland in till en prova-på övernattningstur från Norrköping till Svensksundsvikens naturreservat.

Under hösten kommer kretsen att fortsätta med cykelkurser för vuxna och på måndag är det styrelsemöte.

Väl mött under en fantastisk cykelhöst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *