Tisdag den 25/8
Årets sista Tisdagscykling gick som vanligt till Lizzies Café i Holm. Vi hade medvind dit, det åts med god aptit och diskussionerna var livliga.
Nästa aktivitet är Innemötet på Alla Hjärtans hus tisdagen den 27/10 kl. 18:00. Välkomna.

Onsdagen den 29/7
Idag meddelades det på CTV i Karlstad att CTV 2016 hålls i Trollhättan och att CTV 2017 hålls i Halmstad. För oss i Halmstad innebär det att arbetet intensifieras under hösten med att utarbeta bansträckningar och andra planeringar. Läs mer under Nyheter

Lördagen den 6/6
Kattegattleden ska invigas idag. I torsdags startade en rullande budkavel (två cykellås) från Helsingborg respektive Göteborg. Varje kommun ska föra dem genom sina kommuner. I söder tar jag emot budkaveln från Laholm i Snapparp och tar den till Gullbranna. Vi var 8 cyklister på den sträckan. I Gullbranna tog Carl Fredrik Graf över budkaveln in mot Halmstad.
Från norr togs budkaveln emot på Steninge vandrarhem. Där arrangerades grötmästerskap och vandrarhemmet blev Bed and Bike certifierade. Barbro och Bruno Toftgård tillsammans med Claes-Roland Tagesson och Margareta Dahlkvist förde budkaveln in mot Halmstad.
Invigningen hölls i Slotsparken, läs mer om den på http://kattegattleden.se/